Händelser – Mars 2023

Två anställda har haft förmånen att utbilda sig inom sorgbearbetning och nu ska denna kunskap stötta våra boende att förstå och bearbeta olika sorters sorger, så som förluster, dödsfall, separationer och svåra erfarenheter som man bär med sig i livet. 

Två medarbetare är numera certifierade handledare i sorgearbete och detta är en stor förmån i vår verksamhet. Urban Vikström är en av dem.


Händelser – April 2023

Barmhärtighetens Hus fyllde nyligen två år och det var en stor glädje att få fira detta tillsammans med nuvarande och gamla boende på huset. Det bjöds på musik där bland annat en av våra boende spelade fiol och allsången bröt ut under “o store Gud”. Tårtor, bullar och bakverk av olika slag serverades och Huset firades in i sitt tredje år av verksamhet. Medan snön fortfarande låg kvar i backarna åkte vi på skidresa till Hälsingland. Skidåkning varvades med gemenskap, grillning och stugliv i vackra omgivningar. Det var så lyckat att en boende på hemvägen utbrast “det här måste vi göra varje år!”.


Händelser – Maj 2023

Barmhärtighetens Hus har haft en lugn vår, en tid för att vara stilla och återhämta sig och för att ladda batterierna inför mottagandet av nya boende. Arbetslaget åkte på personaldagar till vackra Klubbensborg för att fylla på sina verktygslådor med hjälp av mycket kompetenta och intressanta föreläsare. Team-anda och samarbete stärktes också av gemenskapen och av att ha roligt tillsammans utanför arbetsplatsen. Vi åkte hem stärkta av all ny kunskap och stor förväntan på vad som ligger framför oss.


© Copyright 2024 - Heart of Evangelism